Srpen 2006


Christina Aguilera

22. srpna 2006 v 20:01
Místo narození: Staten Island, New York, USA
Datum narození: 18.12.1980
Znamení: Střelec
Diskografie :
What a girl wants (1999)
Genie in a bottle (1999)
Christina Aguilera (1999)
My kind of Christmas (2000)
What a girl wants (2000)
Mi reflejo (2000)
I turn to you (2000)
Come on over baby (2000)
Headliners (2000)
Just be free (2001)
Stripped (2002)
Dirrty (2002)
The voice withim (2003)
Fighter (2003)
Can´t hold us down (2003)
Beautiful (2003)
Back to basics (2006)


Jamie Lynn Spears

22. srpna 2006 v 19:49
Místo narození: McComb, Mississippi, USA
Datum narození: 4.3.1991

Nadějná herečka která je sestra Britney Spears. Zahrála si ve spoustu seriálech. Nejznámnější je Zoey 101.


Springfield

22. srpna 2006 v 18:31 Simpsonovci



Maggie

22. srpna 2006 v 18:07 Simpsonovci
Celé jméno: Margaret Simpson

Zaměstnání:
batole
Domov:
Maggie Simpson
742 Evergreen Terrace
Springfield NT
49007
Věk: 1 rok
Cena (při zahajovacích titulcích): $847.63
Nepřátelé: dítě se širokým obočím a Gerald.
První slovo: Tatík
Poznámka: Postřelila pana Burnse, zachránila život Homerovi, dokáže ze svých hracích kostek sestavit vzorec E=MC2 a umí řídit auto.


Líza

22. srpna 2006 v 17:57 Simpsonovci
Zaměstnání:
Student Springfield Elementary School (Springfieldská ZŠ)
2. třída
Domov:
742 Evergreen Terrace
Springfield NT
49007
Věk: 8 let
Dabing v ČR: Helena Štáchová
Dabing v USA: Yeardley Smith
První slovo: Bart
Oblíbené TV pořady: Krusty the Clown a The Itchy & Scratchy Show
Poznámka: Ráda hraje na saxofon, miluje školu a historii, spolu s Bartem moderovala dětský TV pořad Kidz Newz, stala se malou miss Springfield, hokejovým brankářem a navrhla panenku "Líza - Lví srdce".


Bart

22. srpna 2006 v 17:49 Simpsonovci
Celé jméno: Bartholomew Jo-Jo Simpson

Zaměstnání:
Student Springfield Elementary School (Springfieldská ZŠ)
4. třída
Domov:
Bart J. Simpson
742 Evergreen Terrace
Springfield NT
49007
Věk: 10 a půl
Dabing v ČR: Martin Dejdar
Dabing v USA: Nancy Cartwright
Oblíbenci: Klaun Krusty, Lance Murdoch a Ronny Beck
Nepřátelé: Levák Bob a ředitel Skinner
První slova:
Ay Carumba!
Oblíbené činnosti: Zábavné telefonáty, ježdění na skateboardu,...
Poznámka: Objevil kometu a tříokou rybu Blinky, moderoval dětský TV pořad Kidz Newz, dal dohromady Krustyho a jeho otce, dostal Krustyho z vězení a stal se oblíbeným "já to nebyl" chlapcem.


Marge

22. srpna 2006 v 17:33 Simpsonovci
Celé jméno: Margorie Simpsonová
Zaměstnání: žena v domáctosti
Bývalá zaměstnání: Učitelka na Spring
fielské základní škole, herečka,
policistka, zaměstnankyně v jaderné
elektrárně, prodavačka preclíků, servírka a
prodavačka nemovitostí.
Domov:
Marge Simpson
742 Evergreen Terrace
Springfield NT
49007
Věk: 34 let
Dabing v ČR: Jiří Lábus
Dabing v USA: Julie Kavner
Velikost bot: 13AA
Výška (včetně vlasů): 6' 2" (někdy uváděno také 8' 6")
Barva vlasů: Modrá č. 56
Oblíbený zpěvák: Tom Jones


Homer

22. srpna 2006 v 17:19 Simpsonovci

Celé jméno: Homer Jay Simpson

Zaměstnání:

Jaderná elektrárna, sektor 7G.
69 Old Plumtree Blvd.
Tel: (305)-555-1374
Domov:
Homer J. Simpson
742 Evergreen Terrace
Springfield NT
49007
Věk: 36 let
Narozen: 12. května, 1956
Dabing v ČR: Vlastimil Bedrna
Dabing v USA: Dan Castellaneta
Váha: 239 - 260 lbs.
Míry: 05-12-56
Oblíbená jídla: Koblihy, steaky, čokoláda, zmrzlina, Krustyho burger,...
Oblíbené činnosti: Sezení na gauči, sledování TV, pití piva, bowling,...

Obrázky1

22. srpna 2006 v 15:40

Reese Witherspoon

22. srpna 2006 v 15:29
Laura Jean Reese Witherspoon je dcerou zdravotní sestry a lékaře. Svou kariéru začíná v sedmi letech jako dětská modelka a v televizních reklamách. V Nashville, kde vyrůstala navštěvovala Harpeth Hall, dívčí střední školu. V roce 1991 se poprvé objevila ve filmovém dramatu V měsíčním svitu "He Man in the Moon". Teprve 14letá Reese na sebe upoutala pozornost kritiky, za vytvoření postavy Dani Trantové, které prožívá první zkušenosti s láskou.

Během studia na střední škole se v roce 1993 objevila ve filmech Jackova ukolébavka "Jack the Bear" s Danny DeVitem a v hlavní roli rodinného dramatu Vzdálené místo "A Far Off Place", díky kterému musela strávit několik měsíců v poušti Kalahari. Po úspěšném dokončení střední školy se rozhodla omezit hereckou kariéru a přihlásila se na studium anglické literatury na Stanford University. Přesto se objevila v thrilleru Milenec nebo vrah "Fear" a v satiře na Červenou Karkulku v krimi filmu Maniak "Freeway" o patnáctileté dívce, která cestuje za svou babičkou. Za film Maniak získala ocenění na katalánském mezinárodním filmovém festivalu ocenění pro nejlepší herečku.

Herecká kariéra Reese Witherspoon začíná nabírat na obrátkách od roku 1998, když si zahrála ve dvou významných filmech. Prvním z nich bylo drama s Genem Hackmanem , Susan Sarandon a Paulem Newmanem Soumrak "Twilight". Druhým byla veleúspěšná fantasy komedie Pleasantville: Městečko zázraků "Pleasantville". Následující rok přichází obrovský úspěch v teenagerovské tragikomedie Velmi nebezpečné známosti "Cruel Intentions" po boku dalších mladých hvězd Sarah Michelle Gellar ,Ryana Phillippe, Selmi Blair a Joshua Jacksona.




životopis

22. srpna 2006 v 15:08
Lindsay se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson.
Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.