Christina Aguilera

22. srpna 2006 v 20:01
Místo narození: Staten Island, New York, USA
Datum narození: 18.12.1980
Znamení: Střelec
Diskografie :
What a girl wants (1999)
Genie in a bottle (1999)
Christina Aguilera (1999)
My kind of Christmas (2000)
What a girl wants (2000)
Mi reflejo (2000)
I turn to you (2000)
Come on over baby (2000)
Headliners (2000)
Just be free (2001)
Stripped (2002)
Dirrty (2002)
The voice withim (2003)
Fighter (2003)
Can´t hold us down (2003)
Beautiful (2003)
Back to basics (2006)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama