Paulina Rubio

8. srpna 2006 v 16:04 |  Paulina Rubio
Celé její jméno zní Paulina Rubio Desamantes a narodila se 17. června 1971. Hudební kariéru započala velmi brzy. Ve třech letech nazpívala první písničku a v pěti byla vybrána do televize CEA. Když bylo Paulině 8 let, vzali jí do začínajícího seskupení Timbiriche. Po několikaměsíčním zkoušení Timbiriche poprvé vystoupili 30. května 1982 ve složení: Paulina, Diego Shoening, Alix Bauer, Benny Ibara, Sasha Sökol a Mariana Garza. Za více než 10 let společného života se ve skupině vystřídalo několik členů, kteří odcházeli a přicházeli. Vydali 10 alb a prodali miliony desek. Paulina skupinu opustila těsně před rozpadem, nejvíce vydržel Diego Shoening, který zůstal až do konce.
Diskografie:
La chica Dorada ( 1992 )
24 kilates ( 1994 )
Planeta Paulina ( 1996 )
El tiempo es oro ( 1998 )
Paulina ( 2000 )
Border girl ( 2002 )
Pau-latina ( 2004 )
Ananda ( 2006 )







 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Máte rádi Paulinu Rubio?

Ano 71.4% (40)
Ne 1.8% (1)
Trochu 8.9% (5)
Neznám ji 17.9% (10)

Komentáře

1 Pavla Pavla | 29. října 2006 v 20:05 | Reagovat

Paulina je nej zpěvačka !!!!

2 cissy cissy | 16. července 2007 v 17:40 | Reagovat

Máš špatně zvolené písmo. Je blbost, když máš na oranžovém podkladu oranžové písmo...

3 Pajulka Pajulka | E-mail | 8. října 2007 v 14:55 | Reagovat

Vidím že se ti líbí stejný styl hudby jak mi a stejné zpěvačky...jestli budeš chtít tak mi písni na mail a můžem něco vyměnit zatím pa :-*a taky dobře pokecat a tak chtěla bych kámošky tak mi písni čauki

4 dajens dajens | Web | 26. října 2007 v 20:52 | Reagovat

Pau-power!!! Paulinu mám moc ráda, mám o ní i web - www.paulina-rubio.ic.cz! Navštivte! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama