Pink

17. srpna 2006 v 13:09
Jméno: Alecia Moore
Datum narození: 08.09.1979
Místo narození: Doylestown, Pennsylvania, USA
Znamení: Panna

Diskografie
2000- Can´t take me home
2001- Spoluúčast na hitu lady Marmelade z filmu Moulin Rouge
2001- Missundaztood
2003- Try This
2006- I´m Not Deat

Filmografie
2002- RollerBall
2003-
Charlieho andílci: Na plný pecky
2006- Catacombs
2007- Gospel According to Janis ( natáčí se)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama