Prosinec 2007

Časopisy

12. prosince 2007 v 16:33 Samira Said

Obrázky 3

12. prosince 2007 v 16:02 Samira Said

Obrázky 2

12. prosince 2007 v 15:52 Samira Said


Obrázky

12. prosince 2007 v 15:20 Samira Said

Samira- životopis

11. prosince 2007 v 18:45 Samira Said
Celé jméno: Samira Bensaïd
Arabsky : سميرة سعيد
Datum narození : 1.10.1959
Místo narození : Ribát, Maroko
Manžel : Moustapha Naboulssi
Diskografie :
  1. El hob elli ana a'aycheh (1980)
  2. Bitaqat hob (1980)
  3. ben lif (1981)
  4. Hikaya (1982)
  5. Allemnah el hob (1983)
  6. Ketr al kalam (1983)
  7. Methaya'li (1984)
  8. Lilet el ouns (1984)
  9. Ya damaiti haddi (1984)
  10. Ehki ya chahrazed (1985)
  11. Youm akablak fih (1985)
  12. Ech gab li gab (1985)
  13. Amrak ajib en (1986)
  14. Ana walla anta (1989)
  15. Moch hatnazel a'anak (1986)
  16. Sibak (1986)
  17. Ya ebn al halel (1987)
  18. Ghariba (1988)
  19. Sibni louahdi (1988)
  20. Ensani (1989)
  21. Ba'adin neta'ateb (1990)
  22. Choft el amar (1991)
  23. Hannitlak (1992)
  24. Khayfa (1992)
  25. a'ach'a (1993)
  26. Enta habibi (1995)
  27. Kolli de echa3at (1996)
  28. a'al bal (1998)
  29. Rouhi (1999)
  30. Laila habibi (2001)
  31. Youm Wara Youm (2002)
  32. Awweeni Beek (2004)
  33. Ayam Hayati (2008)

Nejlepší účes

6. prosince 2007 v 14:24 Thalia


Fotky z dětství 1

6. prosince 2007 v 13:50 Thalia

Olvidame

5. prosince 2007 v 15:14 Thalia

Seduccion

5. prosince 2007 v 14:59 Thalia

Un Alma Sentenciada

5. prosince 2007 v 14:40 Thalia

Amar sin ser Amda

5. prosince 2007 v 14:26 Thalia


I Want you

5. prosince 2007 v 13:47 Thalia

Baby I´m In Love

5. prosince 2007 v 13:38 Thalia


Fotky 3

5. prosince 2007 v 13:28 Silvia Navarro


Fotky 2

5. prosince 2007 v 13:17 Silvia Navarro