Červenec 2008

Enigma Magazine

23. července 2008 v 10:38 Samira Said

AFTERPARTY ČASOPISU OCEAN DRIVE 18.7.2008

23. července 2008 v 10:31 Thalia
THALIA S OBAMOU

Premios Juventud 2008 - SHOW

23. července 2008 v 10:22 Thalia
http://www.youtube.com/watch?v=sWbixrsTC50

Premios Juventud 2008

23. července 2008 v 10:14 Thalia
17.7.2008 Thalia vystoupila s písničkou Ten Paciencia na předávání cen Premios Juventud. Získala cenu DIVA za svou úspěšnou kariéru.
Red carpet

Přebírání ceny
Backstage

Premios Juventud - Chat

23. července 2008 v 9:52 Thalia
16.7.2008 se Thalia zůčastnila živého chatu s fanoušky na serveru Univision.com

Fotky 4

18. července 2008 v 17:59 Marlene Favela

Fotky 3

18. července 2008 v 17:57 Marlene Favela

Fotky 2

18. července 2008 v 17:46 Marlene Favela

Fotky

18. července 2008 v 17:44 Marlene Favela

Marlene Favela

17. července 2008 v 20:37 Marlene Favela
Celé jméno : Silvia Marlene Favele Meraz
Datum narození : 5.8.1978
Místo narození : Santiago Papasquiaro, Mexiko
Rodiče : matka - Silvia Meraz, otec - Felipe Favela
Sourozenci : 3 nevlastní bratři
Telenovely:
Mujeres Enganadas ( 1999 )
Por tu Amor ( 1999 )
Infierno en el Paparaiso ( 1999 )
DKDA : Sueňos de Juventud ( 1999 )
Carita de Angel ( 2000 )
La Casa en la Playa ( 2000 )
La Intrusa - Vetřelkyně ( 2001 )
Navidad Sin Fin ( 2001 )
Entre el Amor y el Odio - Mezi láskou a nenávistí ( 2002 )
Gata Salvaje - Divoká kočka ( 2002 )
Velo de Novia ( 2003 )
Rubi ( 2004 )
Contra Viento y Marea ( 2005 )
Zorro : La Espada y la Rosa ( 2007 )
Amor sin Maquillaje ( 2008 )

Obrázky 6

11. července 2008 v 13:24 Aishwarya Rai

Obrázky 5

11. července 2008 v 13:21 Aishwarya Rai

Obrázky 4

11. července 2008 v 13:17 Aishwarya Rai

Obrázky 3

11. července 2008 v 11:54 Aishwarya Rai

Obrázky 2

10. července 2008 v 14:31 Aishwarya Rai

Obrázky

10. července 2008 v 14:26 Aishwarya Rai

životopis

10. července 2008 v 13:41 Aishwarya Rai
Datum narození : 1.11.1973
Místo narození : Mangalore, Karnataka, Indie
Rodiče : matka - Vrinda Rai, otec - Krishnaraj Rai
Sourozenci : bratr Aditya Rai
Manžel : Abhishek Bachchan
Nejoblíbenější film : Casablanca
Miss World 1994
Filmografie :
Iruvar ( 1997 )
Aur Pyaar Ho Gaya ( 1997 )
Jeans ( 1998 )
Aa Ab Laut Chalen ( 1999 )
Hum Dil De Chuke Sanam ( 1999 )
Taal ( 1999 )
Ravoyi Chandamama ( 1999 )
Mela ( 2000 )
Kandukondain Kandukondain ( 2000 )
Josh ( 2000 )
Hamara Dil Aapke Paas Hai ( 2000 )
Dhaai Akshar Prem Ke ( 2000 )
Mohabbatein ( 2000 )
Albela ( 2001 )
Hum Tumhare Hain Sanam ( 2002 )
Hum Kisi Se Kum Nahin ( 2002 )
23rd March 1931: Shaheed ( 2002 )
Devdas ( 2002 )
Shakti ( 2002 )
Dil Ka Rishta ( 2003 )
Kuch Naa Kaho ( 2003 )
Chokher Bali ( 2003 )
Khakee ( 2004 )
Kyun! Ho Gaya Na ( 2004 )
Bride & Prejudice ( 2004 ) - Moje velká indická svatba
Raincoat ( 2004 )
Shabd ( 2005 )
Bunty Aur Babli ( 2005 )
The Mistress Of Spices ( 2006 ) - Královna koření
Umrao Jaan ( 2006 )
Dhoom 2 : Back In Action ( 2006 )
Guru ( 2007 )
Provoked ( 2007 )
The Last Legion ( 2007 )
Jodhaan Akbar ( 2008 )
Sarkar Raj ( 2008 )

MTV Tr3s

10. července 2008 v 12:51 Thalia
Thalia v reklamě na stanici MTVtr3s

Ocean Drive

10. července 2008 v 12:45 Thalia

Eyewear

1. července 2008 v 19:29 Thalia